MutuaTerrassa


El Servei de Neurologia de l'HUMT organitza la II Jornada d'actualització en Esclerosi Múltiple     

El proper dilluns, 22 de març, la Unitat d'Esclerosis Múltiple del servei de Neurologia de l'HUMT donarà el tret de sortida a la segona edició de la Jornada d'Actualització en Esclerosis Múltiple la qual contempla 8 sessions monogràfiques sobre Esclerosi Múltiple coordinades pel Dr. Javier Sotoca, adjunt al servei i responsable de la unitat. Tres estaran dirigides a Atenció Primària, dues a Urgències i les tres restants a pacients i familiars.

 

En el cas de les sessions dirigides a Atenció Primària, es realitzaran de forma virtual mitjançant la plataforma Meet Institucional, requereixen inscripció a través del Campus Virtual i abordaran els següents temes: Covid 19, vacunes i nous tractaments (22 de març), l'elefant a l'habitació o què sabem i com afrontar la progressió (19 de maig) i actualització post-ECTRIMS i últimes novetats (29 de novembre).

 

Pel que fa a les sessions dirigides a Urgències se celebraran presencialment en franja de tarda a la sala modernisme II de l'Edifici Docent. En aquest cas no requereixen inscripció prèvia i els conceptes inclosos en el programa són el maneig simptomàtic de l'EM a Urgències (28 d'abril) i l'EM for Dummies o tot el que t'agradaria saber sobre l'EM i mai vas preguntar o cercar (27 d'octubre).

 

Finalment, les sessions concebudes pels pacients i familiars s'esdevindran també en format virtual -en aquest cas mitjançant la plataforma Zoom-. L'Esclerosi Múltiple és una malaltia amb gran reclam social i certa rellevància als mitjans de comunicació, fet que -a vegades- es tradueix en informacions poc veraces. Amb l'objectiu de poder ajudar als pacients i els seus familiars, des de la Unitat d'Esclerosis Múltiple també s'han previst 3 sessions en les quals es pretén aportar formació i resoldre dubtes.

 

La primera se celebrarà el 24 de març i tractarà sobre la Covid 19, vacunes i nous tractaments, la següent tindrà lloc el 16 de juny i abordarà com afrontar la progressió de la malaltia i l'actualització post-ECTRIMS i les últimes novetats serà la darrera de les sessions i en aquest cas se celebrarà el 24 de novembre.

 

Veure els programes:

 

Sessions dirigides a Atenció Primària

Sessions dirigides al servei d'Urgències

Sessions dirigides a pacients i familiars     

   

® MútuaTerrassa | Contacte