MutuaTerrassa


L'Àmbit de servei Sociosanitari celebra la XII edició de la  jornada científica     

Amb el propòsit de donar a conèixer les experiències i els treballs desenvolupats el passat 2019 i 2020 en matèria sociosanitària, el proper, dimarts 22 de juny  l'edifici docent acollirà la XII jornada científica de l'Àmbit de Servei Sociosanitari, la qual comptarà amb les exposicions de diversos professionals d'aquest àmbit provinents de diferents centres gestionats per la Fundació Vallparadís de MútuaTerrassa. 

 

La inauguració anirà a càrrec d'Esteve Picola, director general de l'entitat i Ramon Ramells, gerent de l'Àmbit de Servei Sociosanitari. Acte seguit s'esdevindrà la presentació de l'estudi que va obtenir la Beca de la Fundació docència i Recerca de MútuaTerrassa dins la modalitat d'Àmbit sociosanitari del 2020, que porta per títol : Efecte de la Musicoteràpia Neurològica en les funcions cognitives i l'estat d'ànim de persones grans amb trastorn neurocognitiu degeneratiu lleu-moderat: estudi aleatoritzat, que anirà a càrrec de Lourdes Forn, psicòloga clínica i Sergi Muñiz, Musicoterapeuta i educador social. També tindrà una especial menció la presentació de l'Acreditació Libera-Care que ha obtingut la Residència i Centre de dia Mòra la Nova.

 

A continuació tindran lloc les presentacions dels nou treballs i experiències, totes elles vinculades al terreny sociosanitari i centrades en aspectes tan diferenciats com l'avaluació del qüestionari Self-care of Home Dwelling Elderly, la disfàgia, la rehabilitació neuropsicològica en persones amb dany cerebral adquirit, ús de les noves tecnologies, les pautes farmacològiques a partir de la dieta i l'activitat física en persones grans, l'Aplicació de TAAC, la intervenció de persones amb TEA i l'autocura del personal sociosanitari en temps de pandèmia.

 

La conferència de la jornada d'enguany anirà a càrrec d'Ana Urrutia, metge geriatra, doctora en geriatria i experta en bioètica i biodret, impulsora i presidenta de la Fundació Cures Dignes, i creadora de la "Norma Libera-Ger per a la gestió, control i eliminació de subjeccions a centres sanitaris i sociosanitaris" i "Norma Libera-Care , Model d'Atenció Centrat en la Persona Sense Subjeccions" i d'aplicació en tots els nivells assistencials de la cura. A la cloenda hi intervindrà novament Ramon Ramells. 

 

 

En breus us compartirem el programa de la jornada

 

   

 

 

 

® MútuaTerrassa | Contacte