MutuaTerrassa


Compte enrere per la XII edició de la jornada científica de l'Àmbit de servei Sociosanitari      

Tal i com vam donar a conèixer en la passada edició del BreuSocial, amb el propòsit de donar a conèixer les experiències i els treballs desenvolupats el passat 2019 i 2020 en matèria sociosanitària, el proper dimarts, 22 de juny, l'edifici docent acollirà la XII jornada científica de l'Àmbit de Servei Sociosanitari, la qual comptarà amb les exposicions de diversos professionals d'aquest àmbit provinents de diferents centres gestionats per la Fundació Vallparadís de MútuaTerrassa. Si la Covid-19 no hagués sobrevingut, enguany s'hauria celebrat la 13ª edició però l'any passat -degut a la pandèmia- la jornada es va cancel·lar.

La inauguració anirà a càrrec d'Esteve Picola, director general de l'entitat i Ramon Ramells, gerent de l'Àmbit de Servei Sociosanitari. Acte seguit s'esdevindrà la presentació de l'estudi que va obtenir la Beca de la Fundació docència i Recerca de MútuaTerrassa dins la modalitat d'Àmbit sociosanitari del 2020, que porta per títol: Efecte de la Musicoteràpia Neurològica en les funcions cognitives i l'estat d'ànim de persones grans amb trastorn neurocognitiu degeneratiu lleu-moderat: estudi aleatoritzat, que anirà a càrrec de Lourdes Forn, psicòloga clínica i Sergi Muñiz, Musicoterapeuta i educador social.

 

A continuació tindran lloc les presentacions dels nou treballs i experiències, totes elles vinculades al terreny sociosanitari i centrades en aspectes tan diferenciats com l'Acreditació Libera-Care, l'avaluació del qüestionari Self-care of Home Dwelling Elderly, la disfàgia, la rehabilitació neuropsicològica en persones amb dany cerebral adquirit, ús de les noves tecnologies, les pautes farmacològiques a partir de la dieta i l'activitat física en persones grans, l'Aplicació de TAAC, la intervenció de persones amb TEA i l'autocura del personal sociosanitari en temps de pandèmia.

 

La conferència de la jornada d'enguany anirà a càrrec d'Ana Urrutia, metge geriatra, gerontòloga i experta en bioètica i biodret, impulsora i presidenta de la Fundación Cuidados Dignos, i creadora de la "Norma Libera-Ger per a la gestió, control i eliminació de subjeccions a centres sanitaris i sociosanitaris" i "Norma Libera-Care , Model d'Atenció Centrat en la Persona Sense Subjeccions" i d'aplicació en tots els nivells assistencials de la cura. A la cloenda hi intervindrà novament Ramon Ramells. 

 

Us adjuntem el programa de la jornada 

   

® MútuaTerrassa | Contacte