MutuaTerrassa


Compte enrere per la 7ª edició de la cursa de les dones     
 Tal i com vam informar a finals de juliol, ja es possible formalitzar les inscripcions a la 7ª edició de la cursa de les dones. Enguany se celebrarà el proper 3 d'octubre, a les 11h, al Parc dels Catalans. Com cada any, compta amb un recorregut de 5KM i es pot fer tant corrent com caminant i està oberta a tothom. La cursa té caràcter solidari amb la Fundació ONCOLLIGA, la qual rebrà com a donació una part dels recursos que es derivin de la prova.

 

D'acord amb el protocol Covid, la sortida es farà de manera esglaonada i es mantindran totes les normatives de seguretat pertinents així com les de caire higiènic-sanitàries. A principis de setembre, el ritme d'inscripcions ja se situava al voltant dels 600 inscrits i, en conseqüència, si es manté aquesta tònica, l'organització compta superar la xifra de 2.000 participants.

 

Tretze anys de foment conjunt de l'esport i la salut

 

El treball comú entre l'Associació Esportiva mitja Marató (AEMMT) i MútuaTerrassa es va iniciar l'any 2008 a través de la campanya "Esport, Salut i Qualitat de Vida" i en el marc d'aquesta es va crear el programa "Activa't" amb el propòsit d'incentivar l'esport i els múltiples beneficis que se'n deriven en termes de salut.

 

L'objectiu és continuar treballant, de forma altruista i solidària, de forma conjunta per divulgar la importància de la pràctica esportiva en benefici d'una millor qualitat de vida dels ciutadans i en favor dels hàbits de vida saludables de la població.Per a més detalls:

https://www.mitjaterrassa.org/

 

Per a formalitzar la inscripció:

https://xipgroc.cat/ca/curses/TerrassaDones2021/5k/inscripcio/cursa

   

® MútuaTerrassa | Contacte