MutuaTerrassa


L'Hospital Universitari MútuaTerrassa reafirma el seu compromís amb l'excel·lència amb l'obtenció de dos premis del Programa Hospitals Top 20 2012  

Ha estat reconegut en les àrees de Gestió Hospitalària Global i Cor 

 

L'Auditori Rafael del Pino de Madrid va acollir ahir la celebració dels tradicionals Premis Top 20 que anualment organitza la companyia de serveis d'informació sanitària IASIST amb el propòsit d'oferir al sector sanitari un benchmark útil per a la millora de resultats, basat en indicadors de qualitat, funcionament i eficiència.

 

 

En la seva tretzena edició han participat voluntàriament 166 centres sanitaris i l'Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT) ha rebut 2 guardons dels 61 que han estat atorgats. Un d'ells ha reconegut l'àrea de Gestió Hospitalària Global i l'altre l'àrea del Cor. L'HUMT també ha resultat finalista en l'àrea d'Atenció al Pacient Crític i en l'àrea de Respiratori en la categoria d'hospitals de referència.

 

 

 

Ambós reconeixements posen de manifest el compromís del centre hospitalari amb l'excel·lència i la professionalitat de tots els seus facultatius. Bona prova d'això són els múltiples Premis TOP 20 que l'Hospital Universitari MútuaTerrassa acumula des del passat 2001, en reconeixement de diferents especialitats mèdiques que ofereix el centre.

 

 

 

L'objectiu del programa és identificar els patrons de bona pràctica (benchmarks) en qualitat, l'adequació de la pràctica clínica i l'eficiència econòmica, i reconèixer el treball dels hospitals que han obtingut millors resultats en aquest procés d'avaluació.

 

 

L'acte va ser presidit pel Ministeri de Sanitat i Consum i va comptar amb la presència de les màximes autoritats sanitàries, així com dels gerents dels centres finalistes.  En el cas de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa, ambdós premis van ser recollits pel Dr. Antoni Casagran, gerent de la Unitat Estratègica Assistencial de MútuaTerrassa, acompanyat pel Dr. Manuel Álvarez, director mèdic de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa, de mans de l'Hble. Sr. Boi Ruiz, conseller de salut de la Generalitat de Catalunya. 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    
 Dr. Antoni Casagran i Hble. Sr. Boi Ruiz                          Hble. Sr. Boi Ruiz i Dr. Manuel Álvarez 

® MútuaTerrassa | Contacte