MutuaTerrassa


La recerca en demències a Catalunya, present i futur 

 

El proper dimecres, 5 de juny tindrà lloc a sala MútuaTerrassa, a l'Edifici Docent del carrer de Sant Antoni, 39 de Terrassa, la jornada La recerca en demències a Catalunya, present i futur.  

 

A Catalunya disposem d'una bona xarxa assistencial dedicada a l'atenció integral i multidisciplinària de la demència. Hi participen les EAIA's-TC del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i el equips especialitzats en demència dels diferents hospitals.

 

La docència, la gestió de recursos i la recerca -tant bàsica com clínica- són aspectes inherents a la bona pràctica de la medicina i tots i cadascun dels diferents equips aporten la seva pròpia experiència.

 

A Catalunya conviuen nuclis de recerca capdavanters de reconeguda vàlua, amb d'altres professionals que es dediquen a fer recerca. Tots aquests equips són convidats a participar en l'adquisició de nous coneixements.

 

La Reunió de Demències d'aquest any 2013 és una oportunitat per a posar en comú i discutir el present i futur de la recerca i possibilitar nous circuits que afavoreixin la participació a nous projectes.

 

Aquesta jornada està dirigida a totes les unitats i equips de Memòria i Atenció en demències de Catalunya, i organitzada per la Unitat de Memòria i Atenció en Demències de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa i l'EAIATC del Consorci Sanitari de Terrassa.

 

La inscripció a la jornada és Gratuïta.

 

Per a més informació i formalització d'inscripcions, posis en contacte amb:

 

Sra. Alícia Hortal i Sra. Gemma Guardia

umemoria@mutuaterrassa.es

Tel: 93.736.50.50 Ext: 2782/2787

 

Us adjuntem el programa de la jornada

    

® MútuaTerrassa | Contacte