MutuaTerrassa


Nova conferència del cicle “Els Dijous de Mútua”

 

 

La setmana passada es va celebrar la segona conferència de "Els Dijous de Mútua" d'aquest 2013 sota el títol "La incontinència fecal: una patologia freqüent que es pot tractar". Es va dur a terme en el marc de l'onzena edició d'aquest cicle de conferències divulgatives concebut amb la voluntat de divulgar temes mèdics d'actualitat i informar d'una manera entenedora sobre tot allò que preocupa a la societat.

 

 

La Dra. Arantxa Muñoz, la Dra. Noelia Pérez i la Dra. Laura Lázaro, pertanyents al servei de Cirurgia de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa i a la Unitat de Coloproctologia del mateix centre, van ser les encarregades de traslladar a tots els presents les principals característiques d'aquesta patologia així com les possibilitats de tractament que ofereix.

 

Les alteracions com la incontinència fecal   -així com el dolor pelvià crònic o el restrenyiment- constitueixen un motiu de consulta cada vegada més freqüent tant pels especialistes (ginecòlegs, uròlegs, coloproctolegs,..) com pels professionals de l'atenció primària i per aquest motiu es va creure oportú optar per abordar aquesta temàtica.

 

La Unitat de Coloproctologia de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa és pionera a nivell de l'estat espanyol en el diagnòstic i tractament de la incontinència fecal i altres transtorns de sol pelvià i està avalada per una trajectòria de més de 15 anys.

 

L'onzena edició del cicle de conferències "Dijous de Mútua" es va inaugurar el passat 30 de maig amb la conferència "La seguretat en el pacient és cosa de tots", a càrrec de la Dra. Ana Álvarez, la Sra. Pilar Julián i la Sra. Núria Freixas, totes elles membres de la Comissió de Seguretat del Pacient de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa.

 

Adjuntem el calendari relatiu a "Els Dijous de Mútua 2013" amb la finalitat de donar a conèixer la relació de temàtiques que es tractaran al llarg d'aquest any i us animem a participar-hi!

 

 

Descarregar el programa de les conferències Els Dijous de Mútua.

 

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

® MútuaTerrassa | Contacte