MutuaTerrassa


La Unitat Docent de MFiC aconsegueix l'acreditació com a "Unitat Docent Multiprofessional" 

 

Creada l'any 1995, la Unitat Docent de Medicina Familiar i Comunitària ha aconseguit recentment l'acreditació com a Unitat Docent Multiprofessional d'Atenció Familiar i Comunitària, concedida pel Ministeri de Sanitat. Gràcies a l'esmentat reconeixement, aquesta unitat ha quedat constituïda formalment i paral·lelament ha permès que a partir d'ara pugui acollir també la formació d'especialistes en Infermeria Familiar i Comunitària, al marge dels metges especialistes.

 

 

Ubicada al CAP Valldoreix, la nova Unitat Docent Multiprofessional de Medicina Familiar i Comunitària ja opta -de cara a l'any vinent- a nou places de medicina i dues d'infermeria. A més, a través d'aquest reconeixement s'han pogut acreditar altres Centres d'Atenció Primària com és el cas del CAP Rambla, el CAP Rubí i Sant Cugat i Valldoreix, que fins fa poc formaven part de la mateixa Àrea Bàsica.

 

 

Fruit de la recent acreditació multiprofessional, properament es constituirà una subcomissió de docència d'infermeria, la qual estarà presidida per la Sra. Mar Arce, directora d'infermeria d'atenció primària de MútuaTerrassa. Els tutors de cada centre són els professionals que exerciran com a vocals en aquesta subcomissió.

 

 

Pel que fa a les rotacions, tant els metges especialistes com els professionals d'infermeria podran conèixer l'HUMT, l'atenció primària, el servei d'urgències, etc. En el primer cas el període formatiu és de quatre anys i en el segon es redueix a la meitat. En el transcurs d'aquests 18 anys d'existència (1995 - 2013) aquesta unitat ha format una norantena de professionals.

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

® MútuaTerrassa | Contacte