MutuaTerrassa


L'Agència de Salut Pública de Catalunya reconeix el menjador laboral de MútuaTerrassa amb l'acreditació AMED 

 

El passat 29 de gener la sala d´actes de la Masia Freixa de Terrassa va acollir l´acte d´entrega de les acreditacions AMED (Alimentació MEDiterrània) a una dotzena d´establiments i menjadors laborals de la ciutat; entre els quals hi ha el de lHospital Universitari MútuaTerrassa (ISS).

 


AMED és un projecte liderat per l'Agència de Salut Pública de Catalunya, que compta amb la col·laboració de diversos ajuntaments, consells comarcals i gremis de restauració i que promou l´alimentació saludable mitjançant la identificació i reconeixement dels establiments que ofereixen opcions d´alimentació mediterrània.

 


L'esmentada acreditació millora l'oferta alimentària i alhora esdevé un distintiu per a tots aquells establiments que presenten una oferta gastronòmica on es garanteix la utilització d'oli d'oliva, l´abundància de verdures, hortalisses i llegums, fruita fresca, peixos i carns magres, així com la inclusió de productes integrals.

 


L'acte va comptar amb l'assistència de la regidora de Medi Ambient de l´Ajuntament de Terrassa, Sra. Eva Herrero, la directora de Serveis Regionals de Barcelona de l´Agència de Salut Pública de Catalunya, Sra. Cristina Pérez, la dietista-nutricionista de l´Agència de Salut Pública de Catalunya, Sra. Gemma Salvador, el director de la Fundació Alícia, Sr. Toni Massanés, el president del Gremi d'Hosteleria de Terrassa i comarca, Sr. Lluís Ristol i el reconegut cuiner terrassenc, Sr. Artur Martínez, així com diversos representants dels establiments acreditats.

 


L'acreditació AMED ja ha arribat a 84 municipis de tot Catalunya, amb 300 establiments acreditats i capacitat per oferir menús mediterranis a prop de 45.000 comensals diaris. Actualment hi ha 26 establiments en procés d'acreditació.


Per a més informació: http://www.amed.cat/es/

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

® MútuaTerrassa | Contacte