MutuaTerrassa


MútuaTerrassa celebra l’edició del cinquè conte de Sant Jordi en companyia dels nens i nenes de l’Escola Pia de Terrassa

 

 

Coincidint amb la diada de Sant Jordi, MútuaTerrassa ha editat el cinquè conte, amb consells per a millorar la salut dels nens i nenes, titulat "Una dragona molt important", dirigit i pensat per a traslladar als més menuts la repercussió beneficiosa en el desenvolupament físic i emocional de la llet materna.

 

 

L'esmentat conte es tracta del cinquè exemplar d'una col·lecció escrita per la Dra. Laia Asso, pediatra de l'Àrea Integrada de Pediatria de MútuaTerrassa, amb una clara voluntat pedagògica.  

 

 

El primer es va editar per Sant Jordi el passat 2010 sota el títol "Un drac sense força" i es va centrar en la importància d'una bona alimentació. El segon, editat l'any 2011, es titula "Un drac que va a peu a tot arreu" i en aquest cas aborda la promoció de l'activitat física. El tercer, editat l'any 2012, i sota el títol "No te'n riguis mai d'un drac" tracta sobre la importància de l'acceptació dels nens i nenes que pateixen sobrepès o obesitat. L'any passat  va ser el quart conte, "Meditedrac", que incorpora la rellevància de la dieta mediterrània.

 

 

L'Edifici Docent de MútuaTerrassa va acollir el passat dia de Sant Jordi, a les 10.00h, una sessió de conta contes a càrrec de la Sra. Pilar Giménez dirigida als alumnes de l'Escola Pia de Terrassa. A més de repartir un exemplar a cadascun dels infants assistents a la sessió del conta contes, també es va fer una petita festa amb xocolata i  un pastís per celebrar aquest 5 anys de l'edició del conte de Sant Jordi a MútuaTerrassa.

 

 

El conte d'"Una dragona molt important" es distribuirà també als diferents Centres d'Atenció Primària que gestiona l'entitat, al Servei de Pediatria de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa,  així com a la Unitat Estratègica Asseguradora de MútuaTerrassa i  Àptima Centre Clínic MútuaTerrassa.

 

 

 

Totes les edicions del conte es poden trobar aquí

 

 

 

 

 

Dra. Laia Asso, Sra. Anna Folch, Dra. Rosa Asbert i Sra. Pilar Jiménez 

 

 Sra. Pilar Jiménez

 

Pastís del cinquè aniversari

 
 
    
     

Festa amb els nens i nenes de l'Escola Pia de Terrassa 

 

 

Cinquè conte de Sant Jordi

 

 

 

 

® MútuaTerrassa | Contacte