MutuaTerrassa

Notícies


La Fundació Vallparadís de MútuaTerrassa renova el contracte de gestió de les Residències Baix Camp a Cambrils, Mòra la Nova i el centre de dia de Ca N'Anglada a Terrassa 

 

Fa 20 anys que la UEN Sociosanitària gestiona la Residència i centre de dia Baix Camp a Cambrils i el Centre de dia de Ca N'Anglada, i 9 que gestiona la Resdiència de Mòra la Nova. Després d'un procés de concursos públics oberts que s'ha allargat 5 mesos, aquest passat mes d'abril s'ens ha notificat que hem guanyat els tres concursos que contemplen la possibilitat  de fins a 12 pròrrogues anuals de contracte. 

 

 

Es tracta de tres equipaments propietat de l'Institut Català d'Assistència i Serveis Socials, l'ICASS, de la Conselleria de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya.

 

 

La Residència, Centre de dia i Casal de Baix Camp  té una capacitat de 52 places residencials, i 15 de Centre de dia.

 

 

El Centre de dia Ca N'Anglada, ubicat al barri amb el mateix nom de Terrassa, té una capacitat  de 30 places de centre de dia amb tots els serveis de suport i assistència per cobrir les necessitats dels avis que hi van durant el dia. 

 

 

La Residència i Centre de dia Mòra la Nova va iniciar la seva activitat al l'any 2005, ja sota la nostra gestió, i acull a 30 residents i 20 usuaris de centre de dia.

 

 

Donat l'entorn actual de gran competència és una magnífica notícia haver conservat aquests tres contracte de gestió.

    

Residència i Centre de dia Baix Camp 

 

Centre de dia Ca N'Anglada 

 

Residència i Centre de dia Mòra La Nova

® MútuaTerrassa | Contacte