MutuaTerrassa


Tercer workshop sobre Neuroesstimulació de les arrels sacres

El passat dijous, 5 de juny, va tenir lloc el tercer dels vuit workshops teòrico-pràctics que donen forma a l'edició 2014 - 2015 del curs de Neuromodulació sacra en disfuncions del sol pelvià, promogut i organitzat per la  Unitat de Coloproctologia de l'HUMT. La sessió va estar  dirigida als professionals que tracten directament amb pacients que pateixen aquesta disfunció i siguin candidats a ser tractats amb neuromodulació sacra.

 

 

Els assistents van exposar casos clínics propis en un format predeterminat i els van discutir durant la part teòrica del Workshop. La sessió pràctica va consistir en l'assistència al quiròfan on es van realitzar cirurgies en directe per tal d'assajar la tècnica sobre un model dissenyat específic.

 

 

El curs de Neuromodulació sacra en disfuncions del sol pelvià es compon de vuit Workshops i dues jornades científiques. La novetat d'aquesta edició radica en la participació activa dels assistents mitjançant l'aportació de casos clínics propis, així com la realització d'una de les sessions de workshop íntegrament en anglès amb la voluntat que puguin participar-hi professionals de procedència europea.

 

 

Igual que la passada edició, el curs està organitzat, promogut i impartit per la Unitat de Coloproctologia del servei de Cirurgia General de l'HUMT, pionera a l'estat espanyol en el diagnòstic i tractament de la incontinència fecal i altres trastorns del sòl pelvià i avalada per una trajectòria de més de 15 anys. A més, es tracta del centre amb més experiència del país i amb un nombre més elevat de pacients consolidats i tractats.

 

 

Els participants de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa que van intervenir van ser: el Dr. Albert Navarro Luna, la Dra. Arantxa Muñoz Duyos, la Dra. Noelia Pérez Romero i  la Dra. Laura Lázaro, tots ells pertanyents al Servei de Cirurgia General i Digestiva de l'HUMT.

 

 

Per a més informació: veure programa adjunt

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

® MútuaTerrassa | Contacte