MutuaTerrassa


XIX Jocs Esportius de la Gent Gran al Centre Cívic Montserrat Roig 
 

Els centres de la Fundació Vallparadís, Ca n'Anglada, Les Arenes, Residencial i Sociosanitari Vallparadís van participar el passat dijous 29 de maig al XIX Campionat de Jocs Esportius Adaptats per a Gent Gran de Terrassa, que va tenir lloc al Centre Cívic Montserrat Roig i al qual hi van prendre part nou residències i centres de dia de Terrassa. L'esdeveniment va comptar amb la presència de l'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, la regidora de Promoció de la Gent Gran, Josefina Soler, el regidor d'Esports, Alfredo Vega i la regidora presidenta del Districte 2, Lluïsa Melgares.

 

 

Aquesta competició, que se celebra anualment, consisteix en quatre proves en les que s'exigeix molta concentració per part dels participants. Totes són adaptades a les capacitats de persones que tenen una autonomia limitada i pensades per treballar l'àmbit físic i cognitiu. Durant tot l'any, els centres entrenen els diferents jocs seleccionats pel dia del campionat, tenint en compte les necessitats i capacitats dels residents. Per a la comissió organitzadora una de les prioritats de la competició és la socialització dels interns mitjançant la relació amb els integrants d'altres centres.

 

 

La tercera posició en els XIX Jocs Esportius va ser pel centre de dia Ca n'Anglada, campió de l'anterior edició. A més dels centres de la Fundació Vallparadís, hi van prendre part també el Centre de dia la Maurina, la Residència i Centre de dia Sant Jordi de Les Fonts, actual guanyador del campionat, la Llar Fundació Torres Falguera, la Llar Residencial Sant Llàtzer, la Residència Mossèn Homs i la Residència Catalunya. 

     

 

 

 

 

® MútuaTerrassa | Contacte