MutuaTerrassa


La unitat de Cirurgia HBP del Servei de Cirurgia General de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa organitza unes jornades sobre cirurgia laparoscòpica mitjançant simuladors

 

 

 

Establir els fonaments bàsics i les habilitats de la cirurgia mínimament invasiva és la finalitat que persegueixen aquestes jornades de cirurgia laparoscòpica mitjançant simuladors que se celebraran els propers dies 3 i 5 de desembre a l'edifici docent de MútuaTerrassa.

 


Estan dirigides a metges residents i especialistes en cirurgia general, aparell digestiu, ginecologia i cirurgia toràcica amb l'objectiu de poder acostar a tots aquests professionals les tècniques quirúrgiques mínimament invasives en l'especialitat de cirurgia laparoscòpica.

 


La destresa en aquest terreny s'adquireix amb la pràctica i de forma progressiva i els simuladors ofereixen la possibilitat d'iniciar-se de manera segura en aquest àmbit, així com reproduir les condicions de la cirurgia laparoscòpica i desenvolupar la coordinació en dues dimensions.

 


La Unitat de cirurgia HBP del Servei de Cirurgia General de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa s'ha encarregat de la seva organització i promoció i la Dra. Maribel García, metge adjunt de la Unitat de Cirurgia HBP de l'esmentat servei, n'és la coordinadora, amb el Dr. Esteve Cugat, cap de la Unitat de Cirurgia HBP . També comptarà amb la col·laboració del Dr. Eric Herrero i la Dra. Judith Camps, professionals de la mateixa Unitat.

 

Us adjuntem el programa del curs.

    

 

 

 

 

® MútuaTerrassa | Contacte