MutuaTerrassa


Cloenda de la dotzena edició del cicle "Dijous de Mútua" 
 

El proper dijous, 18 de desembre, finalitzarà la dotzena edició del cicle de conferències "Dijous de Mútua" amb la conferència "Filosofia i seguretat del part natural". Se celebrarà a l'edifici docent a les 19h. i anirà a càrrec de la Dra. Eva López, metge del servei de Ginecologia i Obstetrícia de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT) i la Sra. Cristina Sánchez, llevadora assistencial de la sala de parts de l'HUMT.

 

 

Les conferències emmarcades en aquest tradicional cicle han estat concebudes amb la idea de divulgar temes mèdics d'actualitat i d'informar d'una manera entenedora sobre tot allò que preocupa a la societat.

 

 

En aquest sentit, en el decurs d'aquesta dotzena edició s'han abordat temes tan diversos com primers auxilis per a pares, mestres i cuidadors; el codi sèpsia o la fibril·lació auricular i el part natural servirà per concloure-la. Així doncs, els serveis de Pediatria, Medicina Intensiva, Cardiologia i Ginecologia i Obstetrícia de l'HUMT són els que han contribuït a donar forma i contingut al cicle d'aquest 2014.

 

 

Donada la bona acollida de les conferències i amb la voluntat de seguir donant continuïtat a aquesta iniciativa, de cara a l'any entrant es programarà la tretzena edició amb noves temàtiques que s'abordaran gràcies a la col·laboració dels diferents serveis de l'HUMT. 

      

® MútuaTerrassa | Contacte