MutuaTerrassa


La Fundació Dr. Antoni Esteve, de la mà de la Fundació Docència i Recerca MútuaTerrassa, imparteix un nou seminari sobre presentacions científiques orals en anglès

 

Els passats 14 i 15 d'abril va tenir lloc -a l'Edifici Docent de MútuaTerrassa- un seminari per donar a conèixer les tècniques i habilitats pràctiques per millorar les presentacions orals en anglès. Sota el títol de "How to improve your scientific presentations", el curs va comptar amb una quinzena de participants i va ser impartit -en anglès- pel professor Brian McCarthy, escriptor, traductor i director de teatre professional i el professor Peter Corry, coach de comunicació i actor professional.

 

 

Igual que en les anteriors edicions, la Fundació Dr. Antoni Esteve va comptar amb l'expertesa de la Fundació Docència i Recerca MútuaTerrassa pel desenvolupament d'aquest seminari amb la finalitat de difondre el coneixement necessari per millorar la formació dels investigadors en el terreny de les ciències de la salut.

 

 

Dissenyat amb un format de caire teòric i pràctic, el curs no només va cobrir les habilitats bàsiques per parlar en públic sinó que també va ajudar a tots els participants a ajustar els continguts del missatge, a donar-li forma i fer-lo més atractiu per a l'audiència. Definir un missatge i un objectiu central, establir una narració, fixar una bona estructura i dissenyar diapositives atractives són alguns dels aspectes clau que es van exposar en el decurs dels dos dies de formació.

 

 

Aquest seminari forma part del programa formatiu 2014 - 2015 de la Fundació Dr. Antoni Esteve. En aquest sentit, a finals del passat mes de novembre la Fundació Docència i Recerca MútuaTerrassa va acollir un curs per donar a conèixer les tècniques i habilitats bàsiques per escriure i sol·licitar projectes d'investigació sobre ciències de la salut i el passat mes de gener (concretament els dies 20 i 21) se'n va celebrar un altre sota el títol "Com realitzar presentacions orals en biomedicina".

      

® MútuaTerrassa | Contacte