MutuaTerrassa


El Residencial i Sociosanitari Vallparadís celebra el centenari de la Sra. Pilar Cambra 
 

El passat divendres, 17 d'abril, el Residencial i Sociosanitari Vallparadís va celebrar el centenari de la Sra. Pilar Cambra, resident del centre des del passat 2004. La celebració es va dur a terme a les dependències de l'hospital de dia del centre i va comptar amb la presència de l'alcalde de Terrassa, Sr. Jordi Ballart, i de la regidora de Promoció de la Gent Gran, Sra. Josefina Soler.

 

 

En representació de MútuaTerrassa hi va assistir el Sr. Francesc Puig, gerent de la Unitat Estratègica Sociosanitària, la Sra. Núria Gamell, coordinadora assistencial de la mateixa Unitat Estratègica i la Sra. Susana Lamana, directora del centre. Responent al desig de la Sra. Cambra, l'acte es va iniciar amb una actuació musical a càrrec del Sr. Oriol Pujol, pianista terrassenc.

 

 

A continuació l'alcalde li va fer entrega d'una placa d'homenatge i li va dedicar unes paraules de reconeixement a la seva trajectòria vital, tal i com també va fer el Sr. Puig al seu torn. La Sra. Lamana li va fer a mans un pastís que va compartir amb la resta de residents assistents a l'acte de celebració d'aquesta efemèride i, finalment, la Sra. Gamell va ser l'encarregada d'entregar-li un ram de flors.

 

 

Després d'haver gaudit d'un dinar amb la seva família, la Sra. Cambra va retornar de nou al Residencial i Sociosanitari Vallparadís i al vespre -i com a cloenda de les activitats de commemoració del seu centenari- se li va preparar un sopar especial a planta.

 
    

Sra. Pilar Cambra i l'Il·lm. Sr. Jordi Ballart 

 

Sra. Josefina Soler, l'Il·lm Sr. Jordi Ballart, Sra. Susanna Lamana i Sr. Francesc Puig

® MútuaTerrassa | Contacte