MutuaTerrassa


 

 

Tot a punt per a la celebració d'un nou curs sobre Autism Diagnostic Interview Revised

 

   

A l'edifici docent de MútuaTerrassa se celebrarà -entre el 8 i el 10 de juliol- una nova edició del curs de formació, investigació i acreditació clínica sobre ADI-R (Autism Diagnostic Interview Revised) organitzat per la Unitat de Psiquiatria Infantil i Juvenil de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT).

 

Igual que en les passades edicions, la direcció d'aquest curs anirà a càrrec de la Dra. Amaia Hervás, metge psiquiatra i coordinadora de l'esmentada Unitat. La Dra. Hervás és una professional referent a nivell estatal en la formació en aquestes eines per al diagnòstic del TEA (Trastorns de l'Espectre Autista) i formadora acreditada en l'entrevista diagnòstica ADOS (Autism Diagnostic Observational Schedule).

 

Metodologia complementària per a un diagnòstic complert

L'entrevista diagnòstica ADOS és una entrevista semiestructurada que es realitza amb nens, adolescents i adults amb TEA i que es complementa amb l'administració de l'ADI-R, entrevista semiestructurada que -en aquest cas- es realitza amb els pares o cuidadors.

 

Ambdós instruments diagnòstics són de gran complexitat en la seva administració i han estat dissenyats especialment per al seu ús en investigació dels Trastorns de l'Espectre Autista, per tant és imprescindible l'acreditació d'haver rebut la formació per a la seva aplicació. El darrer curs d'ADI-R es va celebrar el passat mes de desembre i el d'ADOS va tenir lloc al març.

 

Aquest curs està dirigit a professionals que tinguin experiència en TEA que vulguin millorar les seves habilitats diagnòstiques, el coneixement de la psicopatologia del TEA o que necessitin formació en instruments diagnòstics per a l'aplicació en la recerca científica.

 

Més informació

    

® MútuaTerrassa | Contacte