MutuaTerrassa


L'HUMT presenta la seva experiència sobre cirurgia toràcica multihospital en la 39ª edició del Congrés Internacional d'Hospitals celebrat a Chicago 

 

L'Hospital Universitari MútuaTerrassa va presentar, de la mà de la Dra. Rosa Asbert, subdirectora mèdica, la nostra experiència innovadora en l'àmbit de la cirurgia toràcica sota el títol "Multihospital Thoracic Surgery Project: how to approach high specialization to the community" en el Congrés Internacional d'Hospitals organitzat per la International Hospital Federation (IHF)" que es va celebrar a Chicago del 6 al 8 d'octubre.

 


Aquesta ponència recull l'experiència del Servei Mancomunat amb els Hospitals de Sant Pau, Hospital del Mar, Hospital de Sabadell i Consorci Sanitari de Terrassa. A banda d'aquesta experiència la Dra. Asbert va presentar un pòster amb el  mateix títol i contingut i un altre amb el seguent títol: "Lean Management and failure modes analysis:new tools to improve quality in acute ischemic stroke". Es tracta d'un document el contingut del qual ens apropa a l'aplicació de la tecnologia LEAN en l'anàlisi del Codi Ictus, amb el que s'ha millorat els temps d'assistència aguda dels pacients des de l'activació del Codi, aconseguint els millors resultats de tot Catalunya i dels millors d'Europa. El CatSalut ha posat com model a l'entitat de cara a altres centres.

 

 

 

Respecte a la ponència es va dur a terme en el marc de la sessió sobre promoció de la innovació dels hospitals en un sistema públic de salut organitzada per la Unió catalana d'Hospitals, de la qual MútuaTerrassa n'és membre. Els assistents a la sessió es van interessar en conèixer el sistema sanitari català i en com es fomenta la innovació per millorar la prestació de serveis assistencials, la qualitat i l'eficiència. En aquest sentit, el Congrés Internacional d'Hospitals va reunir al voltant de 700 professionals procedents de 46 països per intercanviar experiències en gestió i lideratge en l'àmbit de la salut.

 

Al marge de l'experiència de MútuaTerrassa, també se'n van presentar d'altres: el concepte d'hospital líquid (Hospital Sant Joan de Déu), una eina per a la presa de decisions d'inversió en tecnologia a nivell hospitalari (Corporació Sanitària Clínic i l'Hospital General del Parc Sanitari Sant Joan de Déu) i una estratègia per fomentar la innovació a partir de la demanda de projectes de professionals i pacients (Corporació Sanitària Parc Taulí).

 

 

 

Premi Internacional a MútuaTerrassa a l'excel·lència en Responsabilitat Social Corporativa per Fundació Integralia Vallès

 

Tal i com ja vam informar en el Breus monogràfic del passat 7 d'octubre, en el marc del congrés es va fer entrega dels International Excellence Awards, concedits per la International Hospital Federation (IHF). En la categoria de Responsabilitat Social Corporativa el guanyador va ser MútuaTerrassa per la Fundació Integralia Vallès. Amb aquest reconeixement, es  posa de manifest l'aposta de l‘entitat per afavorir la integració a l'entorn  professional de les persones amb discapacitat física i es referma la seva voluntat envers les pràctiques empresarials socialment responsables. 

 

 
Imatge de la sessió 

 

 

La Dra. Asbert durant la seva presentació

 

La Sra. M. Emilia Gil i els altres guardonats de la 39ª edició del IHF World Hospital Congress

   

® MútuaTerrassa | Contacte