MutuaTerrassa


Els trastorns de la conducta alimentària en adolescents és la temàtica que s'ha abordat  en la segona conferència del cicle "Dijous de Salut" de St. Cugat  
 

Ahir dijous, 15 d'octubre, es va celebrar -a la Casa de Cultura de St. Cugat del Vallès- la conferència "Trastorns de la conducta alimentaria en adolescents", la qual s'emmarca en la quarta edició del cicle de conferències "Dijous de Salut a St. Cugat", organitzades per MútuaTerrassa i l'Ajuntament de Sant Cugat. Va tenir lloc a les 18h. a la Casa de Cultura dels Jardins del Monestir de St. Cugat (C/ Castellví, s/n).

 

Conèixer la definició dels diferents Trastorns de la Conducta Alimentària (TCA), identificar els possibles factors que poden predisposar i desencadenar la malaltia així com la detecció precoç dels signes d'alerta i les conseqüències que comporta -tant a nivell físic com psicològic- són els objectius que perseguia la conferència en qüestió. Va anar a càrrec de la Sra. Toñi Amaro, psicòloga especialista en psicologia clínica de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa.

 

En el decurs de la conferència, la Sra. Amaro també va exposar el pronòstic de l'esmentada malaltia i, per acabar, va abordar el tractament psicològic existent per a aquest tipus de trastorns.

 

Divulgar temes de salut d'actualitat i d'interès per a la població i informar d'una manera entenedora sobre tot allò que preocupa a la societat així com refermar el compromís envers la qualitat de vida de la població és la voluntat que persegueix l'esmentat cicle.

 

Per a conèixer el programa dels Dijous de Salut fer clic aquí
      

® MútuaTerrassa | Contacte