MutuaTerrassa


Els Serveis d'Oncologia i Hematologia, Cirurgia Toràcica i Cirurgia Hepato-Bilio-Pancreàtica de l'HUMT organitzen la cinquena edició de l'International Workshop on the Treatment of Hepatic and Lung Metastases of Colorectal Carcinoma

 

Els  propers 12 i 13  de  novembre se celebrarà el 5th International Workshop on the Treatment of Hepatic and Lung Metastases of Colorectal Carcinoma, sota l'organització dels Serveis d'Oncologia i Hematologia, Cirurgia Toràcica i Cirurgia Hepato-Bilio-Pancreàtica de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT). En el transcurs d'aquest congrés es tractaran les aproximacions i actualitzacions més recents en el tractament de pacients amb càncer de còlon i recte afectats per metàstasis al fetge i al pulmó.

 

La inauguració del workshop serà el dijous 12 a les 10.45h a l'Hotel NH Barcelona Constanza i aplegarà a especialistes internacionals i nacionals amb un plantejament multidisciplinar (oncòlegs, cirurgians, radiòlegs,..) amb l'objectiu d'actualitzar els últims avenços en cada una d'aquestes especialitats.

 

Entre les novetats de l'edició d'enguany, destaquen les següents temàtiques: les possibilitats de realitzar un trasplantament hepàtic en determinades situacions especials, les particularitats i possibilitats de la biòpsia líquida, els límits extrems de la cirurgia hepàtica i pulmonar així com els mecanismes moleculars de resistència tumoral en els tractaments.

 

Pel que fa a l'Hospital Universitari MútuaTerrassa, són diversos els professionals que hi intervindran: el Dr. Lluis Cirera, el Dr. Esteve Cugat, el Dr. Sergi Call, el Dr. Ramon Rami, la Dra. Marta Paraira i el Dr. Julen Fernández. La celebració d'aquesta cinquena edició confirma l'interès de la comunitat oncològica i quirúrgica en l'esmentat workshop i l'afluència prevista es situa entre els 200 i els 250 participants.

 

Per a més informació: http://www.oncology-bcn.com/web2015/

 

 

 

® MútuaTerrassa | Contacte