MutuaTerrassa


MútuaTerrassa participa en la jornada "Les aliances estratègiques: què aprenem?"

 

   
 

El passat 25 de novembre, MútuaTerrassa va participar en una jornada sobre els aprenentatges que es deriven de les aliances estratègiques organitzada per la Unió Catalanad'Hospitals (UCH) en la qual hi van intervenir més de 50 professionals.

 

La sessió es va inaugurar amb una conferència sobre "co-innovació" a càrrec del Sr. Ramon Comellas, president de l'empresa vallesana Circutor. Acte seguit, la jornada va acollir dues taules centrades en donar a conèixer diferents experiències d'aliances estratègiques existents al sector sanitari i social.

 

La Fundació Integralia Vallès, exemple d'aliança estratègica d'èxit

 

Una de les iniciatives que es van presentar en aquest marc va ser la Fundació Integralia Vallès i va anar a càrrec de la Sra. Ma  Emília Gil, adjunta a la Direcció General de MútuaTerrassa i del Sr. Javier de Oña, sotsdirector de la Fundació DKV Integralia.

 


Tal com van exposar, la Fundació Integralia Vallès és una iniciativa innovadora al Vallès i consisteix en un servei d'atenció telefònica professionalitzat i que té la voluntat d'impulsar la integració professional de persones amb discapacitat física al territori del Vallès i, alhora, desenvolupar serveis de "contact center" per afavorir l'accessibilitat telefònica a la població de l'àrea d'influència de MútuaTerrassa.

 

La resta d'experiències complementen la sessió

 

A banda de l'experiència de la Fundació Integralia Vallès, també es van exposar dues experiències d'aprenentatge centrades en governança i persones. El Sr. Jaume Castellano, director de Serveis Auxiliars de Sanitat (SAS), va presentar la gestió de serveis empresarials en el marc de l'Aliança del Triangle, formada pels Hospitals de Vic, Olot i Campdevànol. A continuació, el Sr. Jordi Gassió, director general de l'Agrupació Europea de Cooperació Territorial de l'Hospital de Cerdanya, va donar a conèixer el cas d'aquest centre, que és el primer hospital transfronterer d'Europa. 

 

Finalment, en el marc de les experiències d'aprenentatge d'impacte en la societat, el Dr. Manel del Castillo, director gerent de l'Hospital de Sant Joan de Déu, i el Dr. Josep Maria Piqué, director general de l'Hospital Clínic de Barcelona, van parlar sobre com avaluar l'aliança estratègica i els seus resultats. A l'última part de la jornada es va presentar la publicació "Aliances Estratègiques en el sector sanitari i social. Guia metodològica per a la seva constitució", elaborada pel Consell del Sector d'Aliances Estratègiques de La Unió.

 

Per més informació

 

Sra. Ma. Emilia Gil durant la jornada

 

 

 

 

Imatge de les oficines d'Integralia Vallès

 

® MútuaTerrassa | Contacte