MutuaTerrassa


L'Honorable Sra. Neus Munté, vicepresidenta del Govern de Catalunya i consellera de Benestar Social i Família, visita la Residència i Centre de Dia Baix Camp


   
 

El dijous, 26 de novembre, la Residència i Centre de Dia Baix Camp -ubicada a Cambrils i gestionada per la Fundació Vallparadís MútuaTerrassa des del passat 1994- va rebre la visita de l'Honorable Sra. Neus Munté, vicepresidenta del Govern de Catalunya i consellera de Benestar Social i Família de la Generalitat.

 

Emmarcada en una visita al municipi de Cambrils en el transcurs de la qual també va visitar el Consistori i altres equipaments de la localitat, la vicepresidenta va conèixer de primera mà la Residència i Centre de Dia Baix Camp de la mà del Sr. Francesc Puig, gerent de l'Àmbit de Servei Sociosanitari, el Sr. Ramon Ramells, adjunt a la gerència de l'esmentat àmbit, la Sra. Núria Gamell, coordinadora assistencial d'aquest mateix servei i la Sra. Glòria Vilà, directora del centre.

 

A banda dels representants institucionals de MútuaTerrassa, també van participar de la visita la Sra. Carmela Fortuny, secretària d'Inclusió Social i de Promoció de l'Autonomia Personal (SISPAP) de la Generalitat, la Sra. Cami Menzoza, alcaldessa de Cambrils, la Sra. Anna Vendrell, directora dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família a Tarragona i el Sr. Joaquim Nin, delegat territorial del Govern de Catalunya a la mateixa província.

 

En un ambient distès i agradable, tots plegats van fer un recorregut per les instal·lacions de la residència que els va permetre saludar als residents i als familiars presents en aquell moment així com als professionals que hi estaven treballant.

 

Hble. Sra. Neus Munté i la Sra. Carmela Fortuny durant la visita

® MútuaTerrassa | Contacte