MutuaTerrassa


La Xarxa de Televisions Locals entrevista a la Sra. Carme Torrella, professional del Servei de Psiquiatria de l'HUMT, en el marc del programa "Famílies i Escola"

 

   

El passat dilluns, 11 d'abril, la Xarxa de Televisions Locals va emetre el darrer programa d'educació "Famílies i Escola" d'aquesta setena temporada. Sota el títol "Drogues", el programa va abordar aquesta qüestió en el decurs dels 25 minuts de durada de l'espai i va comptar amb la participació de la Sra. Carme Torrella, professional del CAS (Centre d'Atenció i Seguiment de les Drogodependències) del Servei de Psiquiatria de l'entitat.

 

Entre altres aspectes, les qüestions relatives a la problemàtica de les drogues entre els adolescents a les que va referir-se la Sra. Torrella van ser: les conductes de risc que els pares han de tenir en compte així com els consells i les recomanacions que es poden donar a les famílies amb joves que tenen problemes amb el consum d'aquestes substàncies.

 

Tanmateix, en el transcurs de l'entrevista, la Sra. Torrella també es va referir als serveis que ofereix el CAS així com a les tasques de prevenció, sensibilització i diagnòstic que s'hi realitzen.

 

Famílies i escola: testimoniatge social i opinions dels professionals

 

Famílies i escola és un recurs adreçat a la comunitat educativa -especialment als pares i mares- per a l'acompanyament educatiu dels infants i joves. Combina el testimoni de famílies d'entorns socioeconòmics diversos amb les opinions i els consell de reconeguts professionals del camp de la psicologia i la pedagogia.

 

Els capítols aborden una àmplia gama de temes com l'assetjament escolar, la necessitat de posar límits, l'ús d'internet i les xarxes socials, la importància de l'educació emocional, els trastorns d'aprenentatge, les relacions entre les famílies i l'escola o la legislació educativa, entre d'altres.

 

Famílies i escola és una producció fruit de la col·laboració entre l'Àrea de Cultura, Educació i Esports de la Diputació de Barcelona, la Federació d'Associacions de Mares i Pares d'Alumnes d'estudis sufragats amb fons públics no universitaris de Catalunya (FAPAES) i La Xarxa de Comunicació Local, realitzada per Canal Terrassa.

 

   

® MútuaTerrassa | Contacte