MutuaTerrassa 

 

Sr. Francesc Puig presentant al conferenciant
Sr. Joaquim Verdaguer

 

La Corranda en plena actuació  

 

Vista aèria de l'actuació dels Bastoners de Terrassa

 

Actuació dels Bergants del Campus de Terrassa

 

I aniversari de Casa Vapor Gran MútuaTerrassa

 

La residència de gent gran va festejar el passat divendres aquest primer any amb música i cultura popular

 

Casa Vapor Gran MútuaTerrassa va obrir les seves portes el mes de juny de 2015. Impulsada per la Fundació Vallparadís, la residència aprofundeix en el serveis destinats a l'atenció de la gent gran, a les persones amb dependència i avança en el concepte d'atenció centrada en la persona.

 

El passat divendres, 3 de juny, Casa Vapor Gran va organitzar una festa molt especial per als seus residents, familiars i per a tots aquells ciutadans que van voler participar en el seu primer aniversari. El programa d'activitats va ser divers i va incloure una conferència, un concert i actuacions de cultura popular.

 

La jornada es va obrir amb la conferència "Història de la fàbrica Vapor Gran" a càrrec del terrassenc Joaquim Verdaguer. A les cinc de la tarda va tenir lloc l'actuació del grup "La Corranda" qui va oferir una cantada de cançons populars. Tot seguit la festa es va traslladar a l'exterior de la residència amb un espectacle a càrrec dels Bastoners de Terrassa i, per finalitzar, la colla castellera dels Bergants del Campus de Terrassa va oferir una magnífica actuació castellera.

 

Amb capacitat total per 131 residents i 20 usuaris de centre de dia, Casa Vapor Gran compta amb la garantia de la Fundació Vallparadís MútuaTerrassa, que ofereix un servei d'atenció contrastat al llarg de 25 anys en centres d'arreu de Catalunya. La connexió amb l'Hospital Universitari MútuaTerrassa i amb el Centre Sociosanitari Vallparadís garanteix serveis sanitaris d' alta qualitat i especialització.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

® MútuaTerrassa | Contacte