MutuaTerrassa

Notícies


La conferència "Anticipa't. Prevenció del càncer de pell" inaugura "Els Dijous de Mútua 2016" 

 

Avui dijous 30 de juny tindrà lloc la conferència "Anticipa't. Prevenció del càncer de pell" a càrrec de la Dra. Maria Neus Curcó, cap del Servei de Dermatologia de l'Hospital Universitari de MútuaTerrassa. La conferència, que inaugura el cicle de "Dijous de Mútua" d'enguany, ens acostarà als efectes del sol i a la prevenció i detecció precoç del càncer de pell.

 

La Dra. Curcó repassarà els diferents tipus de càncer de pell així com les principals mesures preventives. En aquest sentit, els assistents coneixeran quines són les recomanacions per  aquest estiu per protegir-se del sol i podran aprendre a detectar quines lesions de la pell poden ser sospitoses.

 

En aquesta nova edició de "Dijous de Mútua", s'han previst un total de quatre conferències que tractaran temes diversos com són  l'alzheimer, el càncer de mama, l'alimentació infantil i les vacunes. Totes les conferències tindran lloc, com ja és habitual, a l'Edifici Docent de MútuaTerrassa a les set de la tarda.

 

"Els Dijous de Mútua" varen néixer el 2003 per divulgar temes mèdics d'actualitat i informar d'una manera entenedora sobre tot allò que preocupa a la societat.

 

Coneix el calendari d'aquest 2016

     

® MútuaTerrassa | Contacte