MutuaTerrassa


 

La Dra. Yolanda Cuesta participa en una jornada del Fòrum d'Excel·lència en Sanitat

   

 

La Dra. Yolanda Cuesta va participar en una nova jornada del Fòrum d'Excel·lència en Sanitat organitzada pel Club Excel·lència en Gestió. La Jornada, celebrada el 7 de juny, tenia com objectiu abordar el repte que suposa per a les organitzacions de l'entorn sanitari actual la seva sostenibilitat, ja que cada vegada és més difícil poder satisfer les necessitats dels seus diferents grups d'interès. En aquest sentit, la trobada va analitzar si el model EFQM d'Excel·lència és una bona oportunitat per abordar aquests reptes. 

 

La Dra. Cuesta, que va assistir en representació de l'entitat, va participar a la taula "Diàleg d'Idees: Partida de Dobles", un debat innovador basat en el model de partida de tennis de dobles en tres sets, equivalents a tres temes, i dues posicions per tema (dos jugadors per equip) i un àrbitre que actuava com a moderador.

 

La Jornada va ser una bona oportunitat per conèixer models de bones pràctiques en l'àmbit sanitari exposats per directius d'organitzacions de diferents tipologies.

 

Imatge de la jornada

® MútuaTerrassa | Contacte