MutuaTerrassa


Casa Marquès Salut Mental, present al diari ARA en el marc del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat    
 

El passat dissabte, 3 de desembre, el diari ARA va editar unes pàgines especials coincidint amb el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat en les quals va publicar una entrevista amb la Sra. Maica Ruiz, directora de la residència Casa Marquès Salut Mental.

 

L'objectiu de l'entrevista va ser descobrir a tots els lectors aquesta nova residència de salut mental de la Fundació Vallparadís -oberta des del passat mes de maig- i acostar-los el treball dels seus professionals en termes d'integració social, estimulació de les capacitats físiques i psíquiques i foment dels hàbits de vida saludables.

 

Tanmateix, al llarg de l'entrevista la Sra. Ruiz també va referir-se a la conveniència de vetllar per l'autonomia dels seus usuaris amb el propòsit d'incidir directament en la seva autoestima. En aquest sentit, va explicar que part de la tasca dels professionals de Casa Marquès Salut Mental és la recerca de les capacitats dels usuaris i la seva posterior explotació per tal que prenguin consciència sobre les seves múltiples possibilitats.

 

Per llegir l'entrevista fer clic aquí

 

 

® MútuaTerrassa | Contacte